måndag 20 februari 2012

Minnen från förr

Varje sportlov när jag var barn var jag hos mormor o morfar. Jag var på ladan hela dagarna å skötte djuren. På kvällen när morfar slutade jobb så åt vi middag. Denna fiskrätt var en av alla mina favoriter. Fisken är vanlig torsk som man dubbelpanerar sen steker man den i lite smör med chilisås eller ketchup. När den är stekt runt om lägger man den i ugnen tills den är klar ovan på häller man ketchup som vispats ut i stekpannan. Såsen är filmjölk som man hällt i ett kaffefilter så det värsta av vätskan runnit av. Men jag tog creme fraiche det är enklare i den så tar man några msk dressing för fisk och ketchup. Så blir den mild å rosa. Serveras med kokt potatis och grönsaker. ... Mmmmm va gott.


1 kommentar:

  1. Gott med fisk men här blev det veggo! =)
    (Kan du inte ta bort ordverifieringen, galet jobbigt att kommentera)

    SvaraRadera